Verden er ved at gennemgå en stor transformation, og folk over hele kloden efterspørger i højere og højere grad social og bæredygtig forandring.

Min vision er at bidrage til denne globale omstilling, ved at give virksomheder og organisationer med fokus på fx miljømæssige, etiske, kulturelle eller sociale initiativer, en øget synlighed og stærkere profil, der giver genlyd hos de bevidste forbrugere og borgere.

Jeg tror, at vi i de kommende år vil se et skift i vores holdning til produkter, i måden vi efterspørger og forbruger på, og at vi vil se flere bæredygtigheds-mærkninger på produkter, som er med til at guide forbrugerne til mere bevidste valg.

Samtidig tager mange virksomheder deres sociale ansvar seriøst, og flere og flere omlægger deres produktion, så den passer bedre på miljøet og vores fælleskab. Mange nye virksomheder starter også op med en stærk vision om at gøre en forskel. Mit mål er at gøre mit bedste for at hjælpe disse virksomheder med at udbrede deres budskaber.

Lad os alle være de små frø i den store bæredygtige omstilling.

– Liselotte Østerby

Den bæredygtige omstilling

Mine kunder er virksomheder og organisationer med fx et socialt, etisk, kulturelt eller miljømæssigt fokus eller en stærk CSR-profil. Mit mål er at hjælpe dem med at kommunikere deres visioner og budskaber til den voksende bevægelse af bevidste forbrugere og borgere.

Se services

Design der oplyser

Mit mål er at udvikle design, kommunikation og kampagner der oplyser og skaber bevidsthed, og som taler til folks hjerter og skaber håb for en bedre verden. Jeg bruger de sociale medier til at starte virale kampagner og sørger for at dine budskaber bliver delt til et bredt publikum.

Se cases

Design med hjerte & passion

Med hjerte og passion former jeg koncepter og design i overensstemmelse med din virksomheds vision for en bedre verden. Min styrke er at koge essensen af komplekse budskaber ned til enkle visuelle udtryk. I samarbejde med dig udvikler vi unikke designs og kampagner, der gør en forskel.

Se cases