Jeg kan hjælpe dig med at udvikle et helt online koncept, fra ide til grafisk opsætning. Jeg har 16 års erfaring med at skabe unikke designløsninger og brugervenlighed til mange forskellige virksomheder, og har udviklet digitale løsninger for mange store og små brands både nationalt og internationalt.

Om du er et stort velkendt brand, eller om du er en lille nystartet virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at udvikle det udtryk, der passer til dig, dit budget og dine kunder.

Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Det er mit udgangspunkt, for det kommer an på, hvordan vi sammen kan sætte en ramme, hvor du får mest muligt ud af mine timer og dine penge.

Jeg udarbejder koncept, struktur, brugervenlighed og grafisk design. Herefter samarbejder jeg med et udvalg af gode, dygtige folk om både programmering, tekst, animation, video, fotografering og hvad du ellers måtte have behov for. Som oftest er jeg også projektkoordinator på de projekter jeg kører, da det tit er mig der sammensætter holdet. Se mine samarbejdspartnere her.

Se cases her